Fysioterapeutti

Olen Fysiosin fysioterapeutti (AMK) Hanna-Leena Kivimäki. Muistisairaiden parista minulla on jo yli 22 vuoden kokemus toimiessani ensin palvelutalossa lähihoitajana ja sittemmin jatkaessa työtäni fysioterapeuttina.

Fysioterapeutti

Pyrin työssäni löytämään asiakkaiden arkea helpottavia keinoja fysioterapian laajasta ja kokonaisvaltaisesta näkökulmasta. Iloinen fysioterapiahetki, rauhallinen hieronta, päättäväinen ja tavoitteellinen harjoittelu, vesi elementtinä, tukeva kinesioteippaus, harkittu apuvälineiden hankinta ja niiden hienosäätö kuuluvat kaikki työhöni.

Kinesioteippaus

Olen iloinen ja ulospäin suuntautunut. Koen ihmisen arvokkaana yksilönä. Asiakkaan hyvinvointi ja häntä hyödyttävä fysioterapia ovat lähtökohtia työssäni. Herkällä korvalla kuunnellen asiakkaan voimavaroja ja toiveita fysioterapiajaksosta tulee onnistunut kokemus. Monet asiakkaitteni omaiset ovat kokeneet käyntini tärkeiksi, niin toimintakyvyn kuin turvallisen läsnäolon säännöllisyytenä omaiselleen. Useat asiakkaistani ovatkin jääneet pitkäaikaisiksi ylläpitämään toimintakykyään säännöllisesti. Vapaa-aikaani vietän hevosen selässä ja koiran kanssa metsälenkillä.